Selasa, 06 Maret 2012

PENTIL KECAKOT



Pr : Aku takon, ojo sirik ati
Lk : Gek takono, aku kang mangsuli
Pr : Opo ndiko, tresno karo aku iki
Lk : Wani sumpah, wis arep tak rabi
Pr : Takon maneh, ndiko ojo gelo
Lk : Tak jawabe, arep takon opo
Pr : Wani ngrabi, gaweanmu opo
LK : Pentil kecakot, gawean wis cetho
[dialog]
Pr : Maksud loh, maksud loh
Lk : Tak jelaske, tak jelaskan, ini lho maksudnya
Lk : Tlah ku jawab, bagaimana dinda
Pr : Gawean seru, mbok jangan sembrana,
Pentil kecakot, apa artinya

Lk : Penjaga Tilpun Kecamatan Kota
Pr : Yen mengkono, ayo kapan kawin
Lk : Sesuk esuk, mangkat ning pak modin
Pentil kecakot, opo wis trimo
Pr : Aku trimo, ojo gawe loro
reff :
kembali ke atas..aku takon…

2 komentar: